woensdag 2 juli 2014

Badarán





Vandaag zijn we gekomen tot Badarán. We hadden ons nog niet verdiept in de afstand, die we nog moeten en dat blijkt nog ongeveer 650 km. te zijn. Het gaat best snel dus, ondanks het feit dat we het rustig aan doen. Het weer zit erg mee de laatste twee dagen: niet veel zon, lekker koel en weinig wind. Er schijnt nog regen aan te komen, maar tot nu toe gaat alles langs ons heen.
Vandaag een mooie rit met, zoals gewoonlijk, weer een aantal klimmen. Veel wijnbouw hier, waar o.a. de beroemde Rioja vandaan komt. Een gevaarlijk lekker wijntje!
We fietsen steeds vaker tussen de vele wandelaars (de meesten jong) en er fietst al een paar dagen zo af en toe een Zeeuw, met het accent van Zeeuws meisje, een stukje  met ons mee. Gelukkig niet steeds, want als je ergens moet stoppen voor een plas, is het een beetje gek als er een ander bij is.
Op de foto's de druiven (met het echte Camino-bord erbij), de soms inktzwarte luchten van de laatste dagen en een kerkplein in Cárdenas, waar ze kennelijk een hekel hebben aan christenen met obesitas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.