vrijdag 27 juni 2014

Santa Cruz de la Serós

Dat was me het dagje wel. Wat een geklim vandaag!  Ik denk dat het vandaag al met al zwaarder was dan gisteren. We moesten een kilometer of 13 flink steil omhoog en dan denk je dat de rest wel mee zal vallen, maar nee: de rest staat gewoon niet in het boekje vermeld. Als je hoofd soms wel wil, willen je benen niet of omgekeerd. Kortom: een voortdurend gevecht met jezelf. De beloning is grandioos. Wat een uitzichten onderweg. Het is moeilijk kiezen tussen alle mooie foto's, maar we pikken er maar een paar uit om een idee te geven.
We slapen vandaag in Santa Cruz de la Serós tegenover het oude kerkje van de foto. Binnen zijn prachtige dingen te zien, wat je aan de buitenkant niet zou denken.
En de vliegen? Vreselijk weer vandaag. Ze bijten je voortdurend, maar de gastvrouw van vandaag zegt dat het de tijd van het jaar is. Gelukkig dat het blijkbaar niet aan onze geur ligt!
En die paardenfamilie? Die loopt gewoon op de weg in een afdaling. Gevaarlijk, denken wij, maar hier is bijna nooit verkeer



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.