dinsdag 24 mei 2016

Bremen

Alweer hadden we geluk en kwamen we droog over. Het is wel wat frisser, dus: lange broek en vest aan, maar dat maakt niks uit als je fietst. Het was een prachtige tocht: heuvelachtig en dus mooie vergezichten, veel bossen en leuke stadjes.
Dötlingen was echt prachtig. Klein, maar heel oud met prachtige, vrijstaande huizen. De romaans/gotische kerk is uit de twaalfde eeuw en is vanbinnen ook erg mooi, maar vanochtend was de deur op slot. Jammer, want gisteren waren we wel binnen, maar hadden niks bij ons om een foto te maken. De eikeboom achter de kerk is meer dan duizend jaar oud en stond er dus al toen de kerk gebouwd werd.
Weer veel reeën gezien, maar die zijn weer weg voor je ze op de foto kan zetten.
We zijn nu al vroeg in Bremen en het is leuk om weer eens onder de mensen te zijn en wat cultuur op te snuiven, want deze reis gaat veel door dunbevolkt gebied. Het lijkt soms wel of we enige mensen op de wereld zijn. Onze twee reisgenoten zijn we inmiddels kwijt, al sliepen we al twee keer in hetzelfde hotel. Ze gaan tot Bremen en dan weer naar huis en zouden vandaag wat minder kilometers fietsen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.