dinsdag 17 mei 2016

Beetje pech

Het weer laat niet veel te wensen over, vinden wij. Hooguit mag het een beetje warmer worden, maar soms is het al korte-broeken-weer.
We hadden gisteren en vandaag een beetje pech, want gisteren viel mijn ipad op het fietspad. Volgens mij was hij in de tas losgetrild uit de hoes en bij het tevoorschijn halen gleed hij daardoor weg.
Bert keek erg sceptisch bij mijn verdediging, maar volgens mij was dat echt de oorzaak. We hebben een verzekeringsspecialist in de familie, maar die vertelde dat er meestal vergoed wordt tegen dagwaarde en ja....het is al een oudje!
Verder werd ik agressief benaderd door een hond en daarvoor heb ik altijd de Dazer op het stuur. Dat is een apparaat, waarvan de (slimme) fabrikant beweert dat het een geluid geeft, niet hoorbaar voor mensen, maar wel voor honden. Op al onze vakanties nemen we dat ding mee, maar we denken dat we alleen maar dove honden tegenkomen, want het helpt niks, al kan ik dat nu niet zeggen, want hij zat even niet op het stuur. Nu zit hij weer op het stuur, al heb ik er geen vertrouwen in. Reclameren is zinloos, want hoe bewijs je dat hij het niet doet?

De laatste tegenslag was vanmiddag, want Bert kreeg een lekke achterband. Veel gestress en gedoe op zo'n dijkje en iedereen rijdt groetend voorbij, maar helpen: ho maar!
We zijn alweer drie dagen onderweg en hopen dat het met iederen goed gaat.

Op de foto's: Bert, na het bandenplakken (achterband en dus petje af met al die versnellingen)
Verder een foto met heeeel veel pluizenbollen, speciaal voor Danique die ze zo graag kaalblaast!
Ze zou hier dagen vooruit kunnen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.