woensdag 31 januari 2018

Veel wind

De zon scheen heel fel vanochtend, dus we gingen weer helemaal naar boven, op ongeveer 2250 m.
In de lift voelden we al dat het een winderige dag zou worden. We waren er niet echt op gekleed, want de wind voelde echt heel koud! Geen ski-ondergoed, geen sjaals en de wind gierde in onze helm. Er waaiden hele wolken sneeuw omhoog. Dat was een prachtig gezicht, maar dat was koud...oei oei! Onderweg naar beneden dronken we lekkere warme chocomel met slagroom.
We hebben het dus vandaag maar wat lager voortgezet, maar toen het rond 13.00 uur wat ging bewolken, werd het daar ook een beetje koud. Daar zaten we dus, als twee oudjes, te klagen in de lift: "heb jij ook zo'n koude rug?" "Ja, en mijn vingers zijn ook steenkoud". We zijn dus om een uur of twee maar terug naar ons appartement gegaan en daar konden we nog even van de zon op het balkon genieten. Die was toch nog even teruggekomen!
Onderweg nog wat mooie foto's gemaakt, o.a. van hele kleine kindjes, die les kregen. Ze hangen achterover op hun skies en doen alles net niet volgens de regels, maar ze hebben er wel plezier in en zijn niet bang!
















Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.