vrijdag 26 januari 2018

Vakantietijd

Vandaag zijn we vertrokken voor een skivakantie van een week, met als bestemming Avoriaz in Frankrijk. We zijn daar al een aantal keren geweest en dat is een mooi en autovrij dorp. We zullen zien of onze oude lijven het nog een beetje redden van de bergen af. De zwaartekracht doet het meeste werk, maar het is best spannend en we hopen dat we genieten van de omgeving en de sneeuw.

Omdat het duizend kilometer rijden is, overnachten we in Ettlingen, waar we rond half vier vanmiddag zijn aangekomen.
Onderweg hebben we genoten van "oude" muziek, zoals van Creedence Clearwater Revival, de Bellamy- brothers, Elton John, Dire Straits en zelfs Good old Fank Sinatra.
Het deed ons denken aan de mooie vakanties met de kinderen(meestal ook met bestemming Frankijk), waarin we allemaal om het hardst met de muziek meezongen. Wat was dat een prachige tijd!

Het leek net of het weer "toen" was. We hebben maar niet in de spiegels gekeken, want dan was het meteen duidelijk dat we jàren verder zijn.
Door een onverwachte beweging van Bert werd ons plotseling door de auto gevraagd: "Wat zegt u?".
Hij bleek de spraakinstelling te hebben geactiveerd. Ik had trouwens geen idee dat we dat in de auto hadden. Dat was erg grappig. We wisten echt niet meteen wat er gebeurde.
Ook dat was er vroeger niet. Wel leuk, maar voorlopig hebben we dat niet nodig, denken we :-)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.